Wie ben ik

Mijn naam is Monique van Egmond, oprichtster en eigenaresse van move-on2work.

Ik ben een gedreven en betrokken arbeidsdeskundige. Ik heb een warm zakelijke aanpak. Dat wil zeggen met empathie voor de situatie echter met een duidelijk doel: terugkeer naar werk realiseren. Uitgangspunt daarbij zijn de krachten en bekwaamheden van de medewerker.

Ik adviseer werkgever en werknemer over hun verplichtingen ten opzichte van elkaar in het kader van de WvP en geef een objectief en eerlijk advies. Ik stel mijn rapporten zo op dat ze voor elke klant en medewerker te begrijpen zijn.

Op deze pagina presenteer ik u mijn missie, visie werkervaring en opleidingen.

Missie

Mijn missie is om bedrijven en medewerkers de best mogelijke advisering en begeleiding te bieden in het kader van de WvP. 

Visie

Werken loont! Participeren in arbeid is in mijn visie een belangrijk onderdeel van het leven. Arbeid geeft waarde aan ons leven en draagt bij aan het gevoel een volwaardig lid van de maatschappij te zijn.

Werkervaring

Na mijn opleiding HBO-V heb ik 2 jaar in het ziekenhuis gewerkt als verpleegkundige. In 1999 ben ik overgestapt naar de arbodienstverlening alwaar ik heb gewerkt als Arbo verpleegkundige en Arbo adviseur en sinds 2007 als arbeidsdeskundige. Ik heb 1 ½ jaar bij UWV gewerkt op basis van detachering alwaar ik mijn opleiding tot arbeidsdeskundige heb gevolgd. Ik verrichtte 3 tot 4 arbeidsdeskundige onderzoeken per week voor klanten in het onderwijs, de haven, petrochemie, zorg, MKB en gemeentes. Voor de klant KPN en Roteb heb ik 1e lijns werkzaamheden  verricht waarin ik de directe verzuimbegeleiding verzorgde. Sinds 2016 werk ik voor de overheid en coach ik leidinggevenden, geef ik voorlichtingen, verzorg ik presentaties en voer ik AD onderzoeken uit.  Sinds 2016 werk ik tevens gedeeltelijk als zelfstandig arbeidsdeskundige. Naast alle uitvoerende werkzaamheden zoals arbeidsdeskundige onderzoeken, dossieronderzoek, advisering aan werkgevers en werknemers, geef ik ook presentaties over bijvoorbeeld gezond werken, verzuimpreventie en het eigen regiemodel. Daarnaast train ik leidinggevenden in gespreksvoering.

Relevante opleidingen

Opleiding tot arbeidsdeskundige bij UWV, 2006-2007

Opleiding adviseur voor arbeid en gezondheid 1999-2001

HBO-V 1993-1997

Bij- en nascholing

Ik volg regelmatig vakgerichte bij- en nascholingen en participeer regelmatig in projecten van het AKC (arbeidsdeskundig kennis centrum).