Referenties

In de afgelopen jaren heb ik al heel wat leuke en interessante projecten succesvol afgerond. Vaak krijg ik van mijn opdrachtgevers leuke recensies, deze publiceer ik dan op deze pagina.

Wilt u zelf een reactie achterlaten? Stuur mij dan een email met uw bevindingen, dan zal ik deze hier opnemen.

Betrokken en duidelijk

Monique en ik werkten samen bij ArboUnie. In haar contacten met de bedrijven en de medewerkers weet zij door op betrokken wijze de juiste vragen te stellen, tot de essentie van de oorzaken van het verzuim en de mogelijkheden te komen. Zij kan aansluitend haar adviezen zo helder omschrijven dat iedereen er verder mee kan. zij weet de mensen de juiste richting op te laten bewegen om uiteindelijk weer aan het werk te kunnen indien die mogelijkheden er zijn.

Mike Vermeulen, Staf AD UWV WERKbedrijf

Accuraat

Monique is een arbeidsdeskundige die haar vak verstaat. zij is accuraat, betrokken en bevlogen. Als samenwerkingspartner ervaar ik Monique als bedachtzaam, kundig, betrouwbaar en loyaal.

S. Bezember, directeur, WerkMOED.

Warm zakelijk

In het begin van mijn uitval kon ik alleen mar kijken naar wat niet meer ging. Monique heeft mij geholpen mijn situatie weer in perspectief te zien, en op een andere manier naar mijn ziek zijn te kijken. Hierdoor heb ik een richting gevonden en ben ik uiteindelijk weer aan het werk gekomen met aanpassingen die door Monique zijn geadviseerd

T. vd V, medewerker in het onderwijs

Deskundig

Monique heeft in de loop van de jaren bij het STC ( onderwijsinstelling) heel wat arbeidsdeskundig rapporten voor ons en onze medewerkers mogen  verzorgen. Dit heeft en doet ze nog steeds naar allen tevredenheid.  In mijn functie als verzuim coördinator heb ik  heel fijn met haar samen mogen werken. Monique is een arbeidsdeskundige , die  bijzonder deskundig, zeer betrokken  en vooral betrouwbaar  en zeer loyaal is. Kortom een zeer bekwaam arbeidsdeskundige, die ik van harte kan aanbevelen.

 

Marga van Raalte, verzuim coördinator STC.

Inlevend 

Ik heb inmiddels ruim 15 jaar samengewerkt met Monique van Egmond. Zij is een zeer inlevend maar ook een doortastend en adequaat handelende arbeidsdeskundige met aandacht voor verzuim en reintegratie. Zij gaat de confrontatie met client, opdrachtgever en bedrijfsarts niet uit de weg. Hiermee onderscheidt zij zich van vele andere arbeidsdeskundigen. Ook bij mijn huidige klantenbestand werk ik nog altijd graag samen met haar.

Robert Hartmans, senior bedrijfsarts / teammanager Zorg van de Zaak, voormalig senior bedrijfsarts Arbo Unie.

Daadkrachtig

Monique kent de spelregels, kent t speelveld door en door EN weet hoe t spel gespeeld wordt waarbij ze zelf een sterspeler is en jou  op een prettige open manier begeleidt. 

Ze is vriendelijk , to the point en daadkrachtig. Ze heeft volle aandacht voor jou en je situatie. Ze is zeer deskundig,  weet de  goede vragen te stellen , waardoor Monique in staat is de juiste  informatie te geven en je steeds een duidelijk praktisch advies op maat krijgt. Waarmee je zelf kan besluiten wat te doen of te laten. Of bijvoorbeeld: ze geeft voorbeeld zinnen of zegt : zeg dit , vraag dat, .allerlei zaken die je  die je 1 op 1 kan gebruiken bv in een brief of gesprek. 

Monique heeft mij zeer goed en bekwaam geholpen op een enthousiaste betrokken wijze. Dank je wel. F.